Aktuelno Društvo

ЧАЧАНСКИ БАЈКЕРИ И ЊИХОВИ ГОСТИ ОБЕЛЕЖИЛИ УСКРС

 

Данас је Мото унија Чачка, а поводом обележавања Ускрса, организовала дружење између чачанских бајкера и њихових гостију из околних градова.

  • Трећи пут организујемо овакав скуп и да су временски услови били бољи било би и више учесника. Ми данас не само што обележавамо овај велики празник, већ и отварамо сезону вожње моторцикала. Ово је прилика да подсетимо све возаче аутомобила да сада буду пажљивији, како би се избегле несреће на нашим друмовима. Да воде рачуна приликом укључења и искључења са главних саобраћајница, више гледају у ретровизор, обвезно укључују показиваче правца и не користе мобилне телефоне током вожње. Саветујемо и младе моторциклисте да смање гас и буду концентрисани на вожњу – рекао је Срећко Вуковић, председник Мото клуба “Варјак“.

У сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја спремљени су и посебни материјали који су дељени возачима аутомобила и моторцикла у којима се они упозоравају да поштују саобраћајне прописе.

Близу 200 љубитеља вожње на два точка окупило се на Градском тргу, а затим су своје моћне машине провозали градским улицама и  дружење наставили поред Мораве.

В. Д.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.