Aktuelno Sport

ВЕЧЕРАС КОШАРКАШКИ ДУЕЛ – БОРАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Пред тимом Борца је можда и највећи овосезонски изазов. Наравно, реч је о дуелу са шампионом Србије и АБА лиге, Црвеном звездом мтс, коју ће Чачани дочекати у оквиру 5. кола Суперлиге, вечерас у 20 часова.

Чачани ове сезоне играју на препознатљивом нивоу. Да подсетимо, Борац је лигашки део КЛС завршио као првопласирани тим и то другу годину заредом. И у АБА 2 лиги екипа Јовице Арсића била је солидна, јер се пласирала међу четири најбоље, односно у плеј-оф. Ипак, полуфинале је било највиши домет.

Али треба заборавити прошлост и концентрисати се на Суперлигу. Победа у минулом колу над Златибором сјајна је увертира за меч који ће бити одигран у суботу у Чачку, када ће копља укрстити Борац и Црвена звезда мтс. Свакако, реч је о дуелу који се у граду кошарке дуго очекује. Увек је задовољство, али и велика обавеза угостити шампиона државе и региона. Тим са Малог Калемегдана годинама доказује да је са правом најбољи састав од кога сви стрепе.

Међутим, Чачани су прошле сезоне направили сензацију када су у храму кошарке крај Мораве, на одушевљење јавности, успели да победе београдске црвено-беле. Сви у Чачку верују да Борац може да понови тај епски меч. Ипак, сада ће посао бити далеко тежи, јер је Црвена звезда безброј пута ове сезоне показала колико је моћан састав. Без обзира на све, добра кошарка је загарантована.

– Позивам публику да у суботу вече напуни дворану крај Мораве. Додуше, сматрам да Чачанима не треба посебна позивница за овај дуел, јер свима је јасно да ће имати прилику да присуствују кошаркашком спектаклу – рекао је поуздани организатор игре Борца Илија Ђоковић.

КК Борац је унапред одредио цене улазница за меч Борац – Црвена звезда мтс, а износ је следећи:
Одрасли – 300 динара.
Ђаци – 150 динара.

Субота (11. мај) – од 12 до 20 часова.
Улазнице се продају на билетарници клуба (главни улаз у дворану крај Мораве).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.