Kultura

ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ПЧЕЛИЦИ

У Дечјој недељи, која се обележава од 1. до 7. октобра, ПЧЕЛИЦА је припремила читав низ активности намењених деци и младима.

Колико је важно књиге учинити доступним свој деци, Пчелица је итекако свесна, па у оквиру Дечје недеље већина њених издања се може купити са попустом од 20 до 40%.

Већ првог дана Дечје недеље Пчелица је отворила своја врата и угостила предшколце из вртића Бисери у Чачку. Активности се настављају у среду низом промоција и предавања у вртићима, које ће одржати Николета Новак, ауторка популарних сликовница и књига за децу. Поред тога, среда је резервисана и за предавања о популарним серијалима историјске тематике Слободана Станишића – Деца читају српску историју и Векови српске писмености. Овим предавањима присуствоваће ученици четвртог разреда Освновне школе Филип Филиповић из Чачка.

Илустратор Мијат Мијатовић у Књижари Пчелица у Београду у петак ће одржати своју школицу цртања, у којој ће малишани у само неколико потеза савладати основе ове уметности.

И на крају, Пчелица наставља да расте и за децу Чачка отвара још једну своју књижару. Као и претходне две, и нова књижара ће бити место у коме ћете пронаћи добру књигу, квалитетан школски прибор и разноврсне поклончиће, али и место на коме можете добити љубазан и стручан савет о књигама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.