Aktuelno Društvo

Драгољуб Марковић нови председник Удружења војних пензионера Чачак

Након што је изабраним органима градске организације Удружења војних пензионера Чачак истекао четворогодишњи мандат, данас је одржана Изборна скупштина, на којој је за новог председника изабран Драгољуб Марковић. Како је нови предсдник нагласио и даље ће циљ Удружења бити сарадња са локалном власти, али и све активности које ће побољшати социјални статус војних пензионера.
– Пратићемо све промене у пензиско инвалидском осигурањуи, стамбенбом збрињавању, промене око финансијских примања наших осигураника, јер имамо кориснике који су у незавидној ситуацији- рекао је Марковић.
Чланови Удружења су на Изборној скупштини сумирали досадашњи рад, којим су прилично задовољни, а нарочито у областима остваривања ѕдравствене заштите на примарном нивоу и сарадњом са градским структурама. На будуђем руководству је да се такав тренд настави.
– Велика је одговорност, али сви ђемо се трудити да испунимо све обавезе које су пред нама, с обзиром на то да ова организација веома успешно функционише – нагласио је нови председник Удружења.
Удружење војних пензионера Чачак броји 326 чланова, који га , како кажу, доживаљавају као своју другу кућу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.