Društvo

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АKАДЕМИЈА ПОВОДОМ 10 ГОДИНА УДРУЖЕЊА СРПСKО-РУСKО-БЕЛОРУСKОГ ПРИЈАТЕЉСТВА

     У среду 27.фебруара 2019. године, са почетком у 18 часова, у Руском дому у Београду, пред препуном салом одржана је Свечана академија поводом 10 година постојања и рада Удружења Српско-руско-белоруског пријатељства Србије са центром у Чачку.

Званице на академију Града Чачка и удружења Српско-руско-белоруског пријатељства Србије биле су директор Руског дома у Београду, госпођа Kушченкова Надежда Викторовна, преставник амбасадора Руске Федерације у Београду, директор Трговинског представништва Руске Федерације у Београду, Господин Андреј Н. Хрипунов, директор привредне коморе Руске Федерације у Београду, Господин Владимир Гришин, руководство више градова у Републици Србији, Удружење Чачана у Београду и бројни успешни културни, спортски радници и привредници.

Том приликом, а поводом 10 година рада Удружења Српско-руско-белоруског пријатељства Србије и сарадње са Градом Чачком, пригодни поклони и захвалнице за успешну сарадњу уручени су Градоначелнику Града Чачка, господину Милуну Тодоровићу, Руском дому у Београду, амбасади Руске Федерације у Београду, Трговинском представништву Руске Федерације у Београду, представнику Владе Републике Србије и Удружењу Чачана у Београду.

Присутни су уживали у више од два сата кавлитетног уметничког програма. Снимак целокупне свечане академије Удружења Српско-руско-белоруског пријатељства Србије можете погледати на Јутјуб каналу Удружења Чачана у Београду на адреси https://www.youtube.com/watch?v=SuxlvDo2cIk .

 

ДАТУМ: среда 27. фебруар 2019. године, од 18 часова
МЕСТО: Руски Дом, Kраљице Наталије 33, Београд
УЧЕСНИЦИ ПРОГРАМА:
– KУД „Абрашевић“ Чачак
– KУД „Бамби“ Чачак
– Балетски студио „Лујо Давичо“ Чачак
– Црквени хор Чачак
– Хор „Лира“ Чачак
– Kњижевни клуб „Драгослав Грбић“ Чачак
– Kњижевници града Чачка
– Гости: KУД из Зрењанина

С поштовањем,

УДРУЖЕЊЕ ЧАЧАНА У БЕОГРАДУ
Булевар Милутина Миланковића 9б
Нови Београд, Пословни Центар Ауто Чачак
SMS  063 7444 801
http://ca011.rs
https://www.facebook.com/ca011.rs/
https://www.youtube.com/user/udruzenjecacana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.