Grad

ПЛАКЕТА ЗАХВАЛНОСТИ МИЛАДИНУ САВИЋУ

ДОБРА САРАДЊА УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА ЧАЧКА СА ВОЈНИМ ПЕНЗИОНЕРИМА

Председнику Удружења пензионера Чачка Миладину Савићу, колеге из Удружења војних пензионера (УВП) доделиле су плакету захвалности. Свечаност поводом овог признања које је додељено Савићу, како је наведено, за изузетан допринос у реализацији програмских циљева и задатака, уприличена је прошле седмице у Дому пензионера у Балканској улици.

Предлог да се награди Савић потекао је из Градског одбора УВП, а одлуку је једногласно донео Главни одбор овог удружења. Цветан Стаменковић, члан Главног одобра УВП Србије рекао је да се ради о једном од најзначајнијих признања које војни пензионери додељују.

Како је истакао Савић, за ову награду је заслужно цело Удружење пензионера Чачка, које годинама има одличну сарадњу са свим сродним организацијама, а све у циљу бољег живота и стандарда старијих суграђана.

– Наши клубови, као и све остале просторије, доступне су свим војним пензионерима. Добру сарадњу имамо и са другим удружењима, из Републике Српске, из Бајине Баште, Удружењем Топличана… – рекао је Савић.

Удружење пензионера Чачка има око 9.300 чланова. У протеклом периоду отворено је пет клубова за најстарије Чачане, а према речима Савића, у наредном периоду планирана су још три – у Трнави, Атеници и Бељини.

В. Т.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.