Kultura

„Први чин“ Александра Бећића вечерас у „Моменту“

„Први чин“ Александра Бећића вечерас у „Моменту“

Промоција романа „Први чин Александра Бећића вечерас, у 21 час, у кафеу „Момент“.
О књизи говоре поред аутора Ивана Пајић и Душан Даријевић.

После два романа која су наишла на одличан пријем публике ,“Сви наши разводи и остале породичне приче” и “Ево зашто те волим”, Александар Бећић објавио је недавно и свој трећи роман “Први чин”.

„ПРВИ ЧИН” је  објављен за издавачку кућу “Ammonite Books”. Скренуо је пажњу публике на себе својом опорошћу и динамичном радњом.

ПРМОЦИЈА РОМАНА „ПРВИ ЧИН“ АЛЕКСАНДРА БЕЋИЋА
У суботу 16. марта, у 21 сат у кафеу „Момент“, у Улици др Драгише Мишовића 43, промоција романа „Први чин“ (у издању београдског све популарнијег издавача“Ammonite Books”  ), Чачанина, писца, публицисте и дугогодишњег новинара Александра Бећића. У пријатном амбијенту кафеа „Момент„ о књизи ће говорити аутор, Ивана Пајић, уредница програма кафееа и Душан Даријевић, новинар.
Роман „Први чин“ у коме је главни јунак новинар и писац у потрази за инспирацијом за нови роман, покушава себи и другима да објасни зашто се све догодило, оно што се њему лично, јунацима његове приче, али и нама догодило у последњих тридесет година. Живот уместо писца исписује његов роман. „Први чин“ вас оставља без даха од прве до последње странице, књига се не испушта из руку, а узбуђење расте током читаве приче, коју креира више различитих јунака са својим животноим причама, у којима је сабрана наша стварност, састављена од ратних траума и немилих догађаја од ’90-их до наших дана, социјалне немоћи појединца у друштву разорених вредности, о настраностима и изопаченостима проистеклим из једног времена које не оставља места за љубав и наду.
Кафе „Момент“ је место за нове и непосредне сусрете уметника и публике. У пријатној и опуштеној атмосфери може се уживати у доброј музици, квалитетним изложбама и у лепој речи савремених стваралаца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.