Aktuelno Sport

САМО ПОБЕДЕ ОСТАВЉАЈУ “БОРАЦ“ МЕЂУ НАЈБОЉИМ

Фудбалери “Борца“ су тренутно последњи на табели са четири бода заостатка за претпоследњом “Бачком“. У недељу их очекује сусрет са екипом “Јавор Матиса“, директним конкурентом у борби за опстанак.

О томе какве вести љубитељи фудбала у Чачку могу да очекују из Ивањице, говорио је шеф стручног штаба “зебри“ Владимир Станисављевић.

  • Резултати у последњем колу су нам ишли на руку, тако да и упркос последњим поразима шансе за опстанак још увек нису изгубљене. Ми смо у Земуну изгубили због техничких грешака појединаца, а не због лоше игре тима. Играчи имају одређену психолошку баријеру и ми радимо на том сегменту, али је потребно време. Не предајемо се. Мислим да смо кадри да се супротставимо играчима “Јавора“. Ради се о једној избалансираној екипи на више позиција, која иако је при дну табеле не игра декадентан, већ офанзиван фудбал. Носиоци игре већ дуже време играју заједно, тако да се ради о једном уиграном тиму. Још једном напомињем да смо кадри да се носимо са њима. У тим се враћају Лукић и Станојевић, тако да до саме утакмице нећу знати ко ће се супротставити Ивањичањима, а доста ће зависити и од њиховог састава – рекао је Станисављевић.

Марко Маринковић није пропустио да нагласи добру партију коју су његове колеге из тима пружиле у претходном колу.

  • Играли смо добро, али су опет пресудиле неке наше грешке. Играмо са екипом која нам је директан конкурент, али ја се надам нећемо поновити грешке из претходних мечева и да ћемо направити добар резултат у Ивањици – унео је дозу оптимизма пред недељни сусрет Маринковић.

Утакмица почиње у 19 часова. Ивањица није далеко, па је то прилика да верни симпатизери “Борца“ пруже подршку својим љубимцима у борби за опстанак.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.