Aktuelno Sport

СВИ СПРЕМНИ ЗА РЕВАНШ

Паклени ритам кошаркаша “Борца“ се наставља. Још се нису сасвим стишале емоције после победе, у четвртак, над “Сплитом“, а већ следи ново искушење. Овога пута у домаћем првенству. У недељу у Чачак долази тим ОКК “Београда“, један од кандидата за пласман на прве две позиције. Иако ће ово бити четврта утакмица у року од девет дана, у “Борцу“ су сви максимално мотивисани да остваре победу над екипом која им је нанела једини пораз у досадашњем делу КЛС.

  • У госте нам долази екипа која у свом саставу има велики број репрезентативаца разног узраста и то само показује да ова утакмица неће бити ни мало лака. Они ће сигурно покушати и овде да освоје два бода, али ми немамо намеру да у КЛС дозволимо икоме да нас порази на нашем терену и очекујем победу – оптимиста је помоћни тренер Владимир Златановић.

И ову утакмицу Чачани ће одиграти без капитена Мариновића, а сви остали су спремни за недељно искушење.

Пораз који смо доживели у првом делу првенства нас мотивише. Морамо од старта утакмице да играмо снажно и одмах да ствари ставимо на своје место. Они су млад и талентован тим, али ја не сумњам у наш тријумф – каже велики борац Урош Чарапић.

Златановић и Чарапић захваљују публици на изузетној подршци на  утакмици против “Сплита“ и надају се да ће и у мечу против ОКК “Београда“ хала бити испуњена.

Сусрет 20. кола КЛС између “Борца“ и ОКК “Београда“ почиње у 19 часова.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.