Sport

Сутра Борац – Дунав

У 19. колу Моцарт Кошаркашке лиге у Чачак долази Дунав из Старих Бановаца. Утакмица ће бити одиграна у недељу, 5. марта, у хали КК Борац. Почетак је у 19 часова.

– Као и свака друга, утакмица са Дунавом је за нас најважнија. Поправили смо се на табели, имамо само бод и победу мање од Вршца и Динамика. Надам се да ћемо у недељу показати да заслужујемо пласма у Супер лигу. Не желим никоме да претим, али тренутно нема ко штад а тражи у Чачку. Дунав нам је дужник и због КУПА Србије на коме је требало ми да играмо – рекао је Марко Мариновић, КК Борац.

DSCF0354
Ђорђе Мићић, Марко Радоњић и Марко Мариновић

 

Борац тренутно заузима треће место на табели са 31 бодом. Првопласирани Вршац и другопласирани Динамик имају само бод и победу више. Наредни противник Чачана је на петом месту (29 бодова), подсећа Мариновићев саиграч Марко Радоњић.

– Дунав нам је дужник, пошто смо у првом делу сезоне изгубили са више од 20 поена разлике. Покушаћемо да их победимо у Чачку – најављује Радоњић.

– После климавог почетка, последња три месеца смо показали у каквој смо форми. Преузели смо улогу фаворите и тако ћемо да се понашамо – каже Ђорђе Мићић, КК Борац.

Мариновић, Мићић и Радоњић позвали су навијаче да их подрже на утакмици против Дувана и помогну им да одрже победничку серију од које не одустају.

ЗАСЛУЖУЈЕМО ПРВО МЕСТО

Директор КК Борац Марко Ивановић напомиње да се Борац бори за прво место на табели Моцарт Кошаркашке лиге Србије.

 

– То није притисак на играче и стручни штаб, мислим да они вреде и да могу да буду прваци. Прво место нам доноси и позицију у предсеништву лиге, што би могло да буде добро за кошарку – наводи Ивановић.

 

Ивановић подсећа и да је реновирање дела трибуне у завршној фази, до недеље би све требало да буде готово. Извинио се играчима пошто су претходних седмица, док су трајали радови, тренирали у другима халама и салама, као и публици која је пратила утакмице малђих селекција.

Средства за реновирање дела трибуне до Мораве Борац је добио на комкурсу Нафтне индустрије Србије “Заједници заједно”. Захваљујући средствима НИС-а претходних година су реновирани теретана и спољна игралишта КК Борац.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.