Sport

ТАМАРА ШАМПИОНКА, МИХАЈЛО ВИЦЕШАМПИОН

ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ БОРЦА НА ПРВЕНСТВУ МЕДИТЕРАНА

 

У изузетно јакој конкуренцији, учествовало је више од 600 каратиста из 21 земље, такмичарка чачанског ”Борца” Тамара Живковић била је прва у категорији +59 килограма. Изборила је најбољи пласман у јуниорској конкуренцији.

 

Јуниор Михајло Арсовић освојио је сребрну медаљу у конкуренцији каратиста + 76 кг.

Првенство Медитерана одржано је у Анталији, у Турској, од 4. до 7. априла. За репрезентацију Србији такмичили су се и каратисти ”Борца” Петар Васовић, Михајло Марковић и Мина Трикош у борбама, а Милош Пурић у катама. Иако нису успели да се домогну медаља, њихови наступи обећавају.

 

– Наравно да смо задовољни успехом наших спортиста! И сами сте сведоци да је Карате клуб ”Борац” последњих година у великом успону и расадник значајног броја репрезентативаца, који су окосница српског каратеа. У будућем период очекује нас наступ Стефана Јоксића на Европским олимпијским играма у Минску.

 

Овог викенда, биће одржан ”Златни појас Чачка” за сениорe – најављује Славољуб Пипер, председник Карате федерације Србије и КК ”Борац”.

ЧАЧАК ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА

У хали Кошаркашког клуба ”Борац”, 26. и 27. априла, биће одржан Шампионат Балкана за сениоре.

– С правом очекујемо добре спортске резултате и на ”Златном појасу Чачка” и на Балканском првенству – каже Славољуб Пипер.   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.