Uncategorized

Чачак и Милановац домаћини две међународне утакмице у футсалу

Чачак и Горњи Милановац биће домаћини две међународне утакмице између Србије и Шпаније у футсалу (У19). Први меч игра се 15. јануара у Спортској хали „Бреза“ у Горњем Милановцу, док се исти ривали дан касније селе у Чачак. Меч у Спортској дворани „Младост“ у Атеници игра се у среду 16. јануара од 19 часова. Улаз на обе утакмице је бесплатан.

– Велика је част играти са младом репрезентацијом у Чачку и Горњем Милановцу. Чачак је град са богатом футсал историјом и Чачани воле футсал. Морам рећи да су и моји корени из Коњевића и на то сам веома поносан. Надам се да ћемо имати солидну подршку са трибина,јер нам је веома неопходна.У госте нам долази репрезентација Шпаније ,која је међу четири најбоље репрезентације на свету у узрасту до 19 година. Биће веома тешко, али мислим да је време да одиграмо на високом нивоу ове две утакмице и покажемо колико смо напредовали, како кроз екипе у којима наши момци играју и тренирају, тако и кроз сва окупљања репрезентације до сада, рекао је селектор Србије Владимир Јовановић.

– Футсал је спорт у коме пођеднако морате играти и срцем и „главом“ , а уз то морате бити физички преспремни. Видећемо у двомечу који следи на ком смо нивоу и ово ће бити идеална провера да видимо где се тренутно налазимо по квалитету. Ови момци заслужују подршку јер су последње 2 године свог живота посветили свом напретку и квалификацијама за прво ЕП до 19 година, истакао је Јовановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.