Aktuelno

Пронађено тело мртве жене

У напушеној кући у чачанској улици Светозара Марковића у недељу вече пронађено је тело мртве жене. Како кажу људи који живе у близини, било је немогуће на лицу места утврдити да ли је реч о старијој или млађој особи.

DSCN5489

– Полицију је позвао власник куће. Дошао је јуче да очисти двориште, осетио је несносан мирис и у задњем делу куће приметио тело у фази распадања. Изгледа да је мртва жена ту била месец и по дана – причају комшије. И они су у више наврата последњих дана осетили несносан мирис, нарочито када су биле велике врућине. Нису томе придавали велики значај, пошто је у непосредној близини куће контејнер.

– Посумњали смо и да је у дворишту угинула животиња, мачка или куче. Била је повелика трава, нисмо могли најбоље да видимо. Није нам било ништа необично и тај контејнер се често осећа. Али, баш је заударало последњих десетак дана – каже комшија који живи у непосредној близини.

Претпоставља се и да је реч о жени која је нестала пре месец и по дана. По налогу вишег јавног тужиоца у Чачку, биће обављена обдукција.

Оставите одговор