
| НАЗИВ РОБЕ | 24.07. | 
| Пројино брашно | 80-90 | 
| Кромпир | 50-60 | 
| Пасуљ | 200-400 | 
| Паприка | 100-250 | 
| Парадајиз | 50-100 | 
| Краставци | 50-60 | 
| Тиквице | 60-80 | 
| Цвекла | 80-100 | 
| Спанаћ | |
| Купус | 25-40 | 
| Целер | 350 | 
| Першун веза | 30 | 
| Шаргарепа | 80-100 | 
| Зелени лист купуса | 50 | 
| Зелена салата | 30-40 | 
| Црни лук | 70-100 | 
| Бели лук | 800-1000 | 
| Шампињони | 200 | 
| Броколи | 250-300 | 
| Празилук | 200 | 
| Карфиол | 250-300 | 
| Плави патлиџан | 250 | 
| Кисели купус | 150 | 
| Млади лук (веза) | |
| Лубенице | 40 | 
| Кајсије | 200 | 
| Брескве | 70-80 | 
| Нектарине | 80-90 | 
| Крушке | 80-120 | 
| Вишње | 90-100 | 
| Боровнице | 1000 | 
| Шумске јагоде | |
| Боранија | 140-200 | 
| Мед | 700-800 | 
| Јабука | 40-180 | 
| Ротквице | 50 | 
| Суве шљиве | 250-350 | 
| Трешње | |
| Јужно воће | 120-250 | 
| Шљиве | 60 | 
| Лешници 1кг | 1200 | 
| Језгра ораси | 800-1000 | 
| Очишћена живина | 200-370 | 
| Јаја | 8-13 | 
| Кајмак | 700-850 | 
| Сир | 250-500 | 
| Пршута | 1000-1800 | 
| Сланина | 350-800 | 
| Суџук | 800 | 
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | |
| Прасад | 180-200 | 
| Овце | 120-130 | 
| Јагњад | 200 | 
| Пшеница | 25 | 
| Кукуруз | 20 | 
| Јечам | 25 | 
| КВАНТАШ | 24.07. | 
| Вишња | 50 | 
| Млади кропир | 30 | 
| Краставац | |
| Купус | 15 | 
| Парадајз | 50-60 | 
| Нектарина | 50 | 
| Кајисије | |
| Крушке | 60-70 | 
| Бресква | 50 | 
| Боранија | |
| Лубенице | 30 | 
| НАЗИВ РОБЕ | 24.07. | 
| ШАРАН | 469 | 
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 525 | 
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 359 | 
| ОСЛИЋ КРУПНИ | 149 | 
| ОСЛИЋ ХЕК | 409 | 
| ФИЛЕТ СОМА | 295 | 
| СКУША | 349 | 
| ХАРИНГА | 249 | 
| ПАСТРМКА | 589 | 





