Grad

AGRONOMSKI FAKULTET U ČAČKU ORGANIZUJE ONLAJN DAN UPOZNAVANJA ZA SREDNJOŠKOLCE

U subotu, 20. marta, od 10 do 14 sati, biće organizovan dan upoznavanja, u ONLAJN formatu (video konferencija), za učenike srednjih škola koji žele da se informišu o predstojećem upisu i studiranju na Agronomski fakultet u Čačku.

Srednjoškolcima koji imaju nameru da nastave dalje školovanje biće predstavljeni inovirani aktuelni akreditovani studijski programi (smerovi) i izvanredne mogućnosti za ostvarenje visokog studentskog standarda (uslovi za smeštaj u Studentskom domu, ishrana u studentskom restoranu, korišćenje sportskih terena). Biće dovoljno vremena da se obrazloži svaka tema za koju potencijalni studenti iskažu interes.

DAN UPOZNAVANJA biće organizovan elektronski, sa najjednostavnijim pristupom zainteresovanih učenika ili njihovih roditelja, korišćenjem platforme Microsoft Teams. Rukovodioci studijskih programa osnovnih akademskih studija sa svojim promo-timovima (Opšta Agronomija, Prehrambena tehnologija, Voćarstvo i vinogradarstvo i Zootehnika) biće i ovoga puta dobri domaćini i pravi sagovornici za rešenje svih nedoumica u vezi sa upisom i studiranjem na Agronomskom fakultetu u Čačku.

Zainteresovani učenici srednjih škola za učešće u ONLAJN DANU UPOZNAVANJA potrebno je da se prijave preko veb-portala Agronomskog fakulteta u Čačku.

Link za prijavljivanje: http://www.afc.kg.ac.rs/index.php/sr/studenti/pripremazaupis

Prijavljeni učesnici biće obavešteni na svoje mejl adrese o načinu pristupa video konferenciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.