РАМПА-ПАКОВРАЋЕ
Društvo

БЕЗ НАПЛАТЕ ПУТАРИНЕ НА ДЕОНИЦИ ОД ПРЕЉИНЕ ДО ПАКОВРАЋА

БЕЗ НАПЛАТЕ НА ДЕОНИЦИ ОД ПРЕЉИНЕ ДО ПАКОВРАЋА

Према информацијама Јавног предузећа „Путеви Србије“, у првих 48 сати од пуштања у саобраћај нове деонице аутопута Е-763, од Прељине до Паковраћа, кроз нову наплатну станицу „Паковраће“ прошло је 15.529 возила, док је кроз наплатну станицу „Прељина“  прошло 10.529 возила, што је за 40,8 одсто мање него у истом периоду прошле године.

Нова наплатна станица „Паковраће“ изграђена је у склопу петље код места Паковраће, има шест саобраћајних трака у оквиру којих се налазе засебне траке за пролаз возила која користе електронску наплату путарине.

Значајна информација је да ће сви учесници у саобраћају деоницу од Прељине до Паковраћа користити бесплатно, односно, цена путарине за оне који се искључују на наплатној станици „Паковраће“ биће иста као до наплатне станице „Прељина“.

Пуштањем у саобраћај нове деонице аутопута „Милош Велики“ смањиће се гужве на обилазници око Чачка, јер ће сви учесници у саобраћају  који су у транзиту користити нову наплатну станицу, док ће сви који се крећу ка Чачку, бирати једну од ове две наплатне станице.
Извор: Кабинет градоначелника

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.