Sport

„БОРАЦ 1926“ ПОРАЖЕН ОД „ФАП“ – А

Први пораз у овогодишњем првенству Српске лиге „ЗАПАД“ „Борац 1926“ је доживео вечерас на свом терену од екипе прибојског „ФАП“ – а. Гости су славили 2:1 (1:0).

All-focus

Почетак сусрета протицао је у лаганој теренској иницијативи домаћег тима, али без изгледнијих прилика. Онда се догодио шок у 23. минуту. Напад Прибојаца који ништа није обећавао завршио се поготком. Дукић је у високом луку убацио лопту пред гол „Борца 1926“. Поред голмана Пејовића није било ниједног играча, међутим лоше се поставио и пошто је длановима одбио лопту она се уместо испред њега откотрљала у страну и ушла мрежу. После примљеног гола Чачани су наставили са нападима, али они су безопасни и једини шут према голу упућују у 45. минуту. Добру акцију Баждаревића упропастио је Вукашин Марковић лошим шутем са 16 метара када је промашио гол из повољне ситуације.

У наставку Чачани су агресивнији и конкректнији, па је утакмица занимљивија. Као плод такве игре дошло је изједначење у 67. минуту. Гол је постигао Баждаревић, али највеће заслуге за тај погодак заслужује Мијаиловић. Он је био упоран, изборио се за лопту коју је проследио свом центарфору и овај из близине постиже погодак.

У јеку офанзиве „Борца 1926“, Жерађанин 79. минуту погађа пречку, Ђенић у 85. минуту добија лопту по земљи и са само два метра погађа мрежу домаћина и постиже коначних 2:1 за „ФАП“.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.