Sport

ČAČANI I ARILJCI VODE “MRTVU TRKU”

Na stazi “Virovo” u Arilju, u nedelju, 20. septembra, održana je treća trka Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu. Učestvovalo je 46 vozača iz osam klubova. U svim klasama bilo je mnogo uzbuđenja, a najviše uspeha imali su članovi čačanskih klubova Termorad “AMSK Čačak” i “Tanasko Rajić”, kao i domaćeg tima “Ere”, pa je između njih nastavljena velika borba za pojedinačne titule i naslove najboljih u ekipnoj konkurenciji.

U klasi MX 65 (takmičari do 12 godina) Vuku Ćajiću (“Tanasko Rajić”) pripalo je drugo mesto, dok je među četrnaestogodišanjacima, klasa MX 85, prvoplasiran Aleksa Milosavljević (Termorad “AMSK Čačak”), trenutno vodeći u šampionatu.

Miloš Đorđević (Termorad “AMSK Čačak”) bio je ubedljiv u klasi MX1, a pobedom u klasi MX2 Nenad Petrović (“Tanasko Rajić”) se uključio u trku za šampionsku titulu. Vlada Rajović (Termorad “AMSK Čačak”) je drugoplasiran u klasi MX3. Prva pozicija pripala je i Branku Radanovu (“Tanasko Rajić”) u klasi MXS.

Nenad Petrović, arhiva

U ekipnoj konkurenciji, klasa I, drugo mesto zauzeo je Termorad “AMSK Čačak”, a treći je “Tanasko Rajić”. Termorad “AMSK Čačak” bio je najbolji u klasi II.

Naredna trka će biti u Leštanima 4. oktobra.

Pripremili: Slobodan Tanasković i Vladimir Duba ������������

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.