Aktuelno Sport

ČAČANIMA TRI MEDALJE NA TROFEJU BEOGRADA

U subotu 11 maja, na stadionu Vojne akademije u Beogradu, u organizaciji ASB održan je tradicionalni atletski miting za mlađe juniore Trofej Beograda.

Ovo takmičenje je dosta visokog kvaliteta, jer ima međunarodni karakter. Troje takmičara AK „ČAAK“ je imalo zapažen nastup.

Ivana Ilić je trku na 100 metara završila rezultatom 12,04 sekundi pored toga što je imala nepovoljan vetar od  – 0,4 m/s. Ovaj rezultat je svega 0,04 sekunde slabiji od njenog ličnog i državnog rekorda za mlađe juniorke (12,00).

 

Ivana Ilić 1. mesto

 

U trci na 800 metara zapažen nastup je imao Ognjen Nikolić. Neprijatna povreda prepone zbog koje je otkazan i nastup u reprezentaciji za prvenstvo Balkana se  odrazila na formu, pa je zbog toga izostao bolji plasman. Rezultat 2:04,05 je njegov novi lični rekord, koji je ovog puta bio dovoljan za 3 mesto.

 

Ognjen Nikolić 3. mesto

 

Zanimljiva je bila trka na 3000 metara za mlađe juniorke u kojoj se o pobednici odlučivalo tek u poslednjih 400 metara. Iako je istrčala svoj novi lični rekord Sanja Đoković je zauzela 2. mesto.

 

Sanja Đoković 2. mesto

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.