
НАЗИВ РОБЕ | 25. 07. |
Пројино брашно | 150 |
Кромпир | 100 |
Пасуљ | 300-650 |
Паприка | 150-300 |
Парадајз | 130-200 |
Краставци | 150-180 |
Тиквице | 80-100 |
Цвекла | 150 |
Спанаћ | |
Купус | 70-80 |
Целер | 250-500 |
Першун веза | 50 |
Шаргарепа | 150-200 |
Зелени лист купуса | 120 |
Зелена салата | 80-100 |
Црни лук | 100-120 |
Бели лук | 800-1000 |
Шампињони | 350-400 |
Броколи | 500 |
Празилук | 300 |
Карфиол | 300 |
Плави патлиџан | 350 |
Кисели купус | 200-250 |
Млади лук (веза) | |
Ротква | |
Ротквице | |
Боранија | 400-500 |
Млади кромпир | 100-120 |
Крушке | 200-300 |
Јабуке | 100-220 |
Шљиве | 150-200 |
Грожђе | 400-450 |
Лубенице | 35-50 |
Мед | 1000-1300 |
Диње | 100 |
Суве шљиве | 400-450 |
Купине | 600 |
Вишња | |
Трешње | |
Кајсије | 400-450 |
Брескве | 250-300 |
Јагоде | |
Малине | 1000-1200 |
Лимун | 320 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 210-250 |
Лешници 1кг | 1200-1500 |
Језгра ораси | 1200 |
Очишћена живина | 299-500 |
Јаја | 10-20 |
Кајмак | 1000-1500 |
Сир | 500-900 |
Пршута | 1500-3000 |
Сланина | 800-1400 |
Суџук | 1400 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | |
Телад | |
Дебеле свиње | |
Прасад | |
Овце | |
Јагњад | |
Пшеница | 35 |
Кукуруз | 38 |
Јечам | 35 |
ШАРАН | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 749 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 479 |
ГИРИЦЕ | 299 |
ОСЛИЋ ХЕК | 599 |
ФИЛЕТ СОМА | 519 |
СКУША | 529 |
ХАРИНГА | 399 |
ПАСТРМКА | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 399 |