ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
Пројино брашно 80-100
Кромпир 60-80
Пасуљ 200-400
Паприка 100-170
Парадајз 80-120
Краставци 120-180
Тиквице 120-170
Цвекла 100-120
Спанаћ 200
Купус 50-70
Целер 250
Першун веза 30
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 50-70
Зелена салата 50-80
Црни лук 80-100
Бели лук 700-800
Шампињони 200-220
Броколи 300
Празилук 150
Карфиол 50-70
Плави патлиџан 60-70
Кисели купус 200
Млади лук (веза) 50
Корнишони 200-250
Ротква 100-150
Ротквице 50
Боранија  
Крушке 150-220
Јабуке 40-100
Дуње 80-100
Трешње
Kаjсије  
Мед 800-1200
Нектарине  
Брескве  
Суве шљиве 500-600
Лубенице  
Купине  
Малине  
Шљиве 120
Грожђе 120-230
Лимун 130
Јужно воће 130-250
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 279-300
Јаја 8-14
Кајмак 800-1000
Сир 300-500
Пршута 1000-2000
Сланина 500-1000
Суџук 1000
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње 200
Прасад 220
Овце 110-120
Јагњад 280-300
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 499
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 529
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 389
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 479
ФИЛЕТ СОМА 419
СКУША 349
ХАРИНГА 259
ПАСТРМКА 549

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.