ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
     НАЗИВ РОБЕ   03. 12.   10. 12.
Пројино брашно 80-100 80-100
Кромпир 60-80 60-80
Пасуљ 220-400 220-400
Паприка 100-220 100-220
Парадајз 120-160 100-150
Краставци 120-160 160-230
Тиквице 150-200 150-200
Цвекла 100 80-100
Спанаћ 200 200
Купус 50-70 50-70
Целер 250 250
Першун веза 30 50
Шаргарепа 100 100
Зелени лист купуса 50-70 70-80
Зелена салата 40-60 40-60
Црни лук 70-100 70-100
Бели лук 700-800 700-800
Шампињони 200-220 200-220
Броколи 300 300
Празилук 100-120 100-120
Карфиол 50-70 80-100
Плави патлиџан 300 300
Кисели купус 200-250 200-250
Млади лук (веза) 50 50
Корнишони 200 200
Ротква 100 100
Ротквице 50 50
Боранија    
Крушке 120-200 120-200
Јабуке 40-120 40-120
Дуње 80-100 80
Мушмуле 200 200
Kаjсије    
Мед 800-1200 800-1200
Нектарине    
Брескве    
Суве шљиве 400-600 400-600
Лубенице    
Купине    
Малине    
Шљиве    
Грожђе 140-250 140-250
Лимун 110 110
Јужно воће 130-250 130-250
Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200
Језгра ораси 1000 1000
Очишћена живина 279-390 279-390
Јаја 9-15 9-15
Кајмак 800-1000 800-1000
Сир 300-500 300-500
Пршута 1000-2000 1000-2000
Сланина 500-1000 500-1000
Суџук 1000 1000
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње 160-200 160-200
Прасад 220-240 250
Овце 110-120 110-120
Јагњад 280-300  
Пшеница 35 35
Кукуруз 35 35
Јечам 35 35
ШАРАН 499 499
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 529 529
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 389 389
ГИРИЦЕ 149 149
ОСЛИЋ ХЕК 499 499
ФИЛЕТ СОМА 459 459
СКУША 369 369
ХАРИНГА 259 259
ПАСТРМКА 589 619

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.