Društvo

DOBAR ZALOGAJ, A “GOZBA I ZA OČI”

BOGATA PONUDA KETERINGA “SLAVKOVIĆ”

Irena i Luka Slavković su prošle godine, 11. februara, osnovali privatnu firmu uslužne delatnosti Ketering “Slavković”, koji se trudi da sugrađanima ponudi baš sve što zamisle i što se u jednoj kuhinji može spremiti. Građani su uglavnom zainteresovani za ketereng za rođendane, proslave, svadbe, nedeljne ručkove. Zainteresovani sugrađani celokupnu ponudu mogu pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici Ketering “Slavković”.

– Na inicijativu mog supruga Luke koji je, osim mene, jedan od zaposlenih, prošle godine smo osnovali Ketering “Slavković”. Iako je, za sada reč, o porodičnom biznisu, nadamo se proširenju posla i većem broju zaposlenih u godinama koje dolaze. Kuvarstvo je Lukina profesija, kojom se uspešno bavi godinama unazad. S obzirom na to da je stekao potrebno iskustvo, odlučili smo da se okušamo zajedno u ovom poslu. Moram priznati da ja još uvek učim finese posla, a oboje se trudimo da stalno dodajemo nove stvari koje traži tržište – kaže u razgovoru za naš list Irena Slavković.

Keterenig “Slavković” se trudi da sugrađanima ponudi baš sve što zamisle i što se u jednoj kuhinji može spremiti, naglašava naša sagovornica i dodaje:  

– Pored raznovrsne ketering usluge, u našoj kuhinji spremamo obroke za vrtiće, za firme, kao i raznovrsna jela koja se kod nas mogu poručiti “danas za sutra”. Zainteresovani sugrađani celokupnu ponudu mogu pronaći na našoj Fejsbuk i Instagram stranici Ketering “Slavković”, ili nas kontaktirati na broj 060/4278512.

Ovaj bračni par je, za sada, zadovoljan odzivom građana i njihovim reakcijama.  

– Naravno, uvek može bolje, ali smatram da smo još uvek na početku i da još nisu svi upoznati sa našom ponudom. Građani su uglavnom zainteresovani za ketereng za rođendane, proslave, svadbe, nedeljne ručkove. Svakodnevno upotpunjujemo ponudu kako bi svima izašli u susret – napominje Irena.

Naša sagovornica “priznaje” da je epidemiološka situacija dosta uticala na razvoj njihovog posla, jer ih je prvo zatvaranje dočekalo nakon mesec dana poslovanja:

– Zimski meseci su, takođe, bili teški, zbog istih razloga. Stanje se malo popravilo ovog proleća i nadamo se da će biti još bolje. Qudi su željni slobode i života bez ograničavanja. Naravno, najvažnije je zdravlje i svi se ponašamo u skladu sa propisanim merama, kako bi se situacija sa virusom što pre stabilizovala.

Ipak, život ide dalje, pa svima koji žele da započnu svoj biznis, a posebno mladima, naša sagovornica poručuje da su, pored spremnosti da realizujete dobru ideju, ključni upornost i istrajnost.  

– Ne može se postići uspeh za kratko vreme i uvek početak nosi razne teškoće i prepreke. Zbog toga je zaista potrebno dosta truda i odricanja. Ukoliko se bavite poslom koji volite, motivacija da se borite i želja za napretkom neće izostati – poručuje Irena Slavković.

N. R.

Foto: Arhiva sagovornice

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.