Grad

VODA ZA ČAČANSKU BOLNICU

Naftna industrija Srbije poklonila je oko pet hiljada litara pijaće vode „Jazak“ Opštoj bolnici Čačak. Tako je nastavila da pomaže zdravstvene ustanove u Srbiji. Bolnica u Čačku, krajem prošle godine, dobila je od NIS-a i sredstva za nabavku računarske opreme za administrativne poslove.

– Izražavam duboko poštovanje i zahvalnost zdravstvenim radnicima na naporima koje ulažu u borbi protiv epidemije korona virusa. Vi ste na prvoj liniji odbrane, rizikujete svoje zdravlje i živote da pomognete drugima. NIS će nastaviti da podržava i ulaže u budućnost zajednice u kojoj živimo i radimo – naveo je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a.

Dr Miroslav Sretenović, Pavel Kandalincev i Milun Todorović

Veliku pomoć pružili su i članovi Kluba volontera NIS-a. Oni su bili angažovani u fabrici „Jazak“ na pakovanju i pripremi za isporuku vode Opštoj bolnici Čačak.

– NIS je kompanija koja razume društvenu odgovornost, solidarnost i potrebu da pomogne onima kojima je to najpotrebnije – zdravstvenim ustanovama. Za nas je ovo značajna pomoć i podrška svim zdravstvenim radnicima koji se, hrabro, do poslednjeg atoma snage bore protiv kovida-19. Nadam se da ćemo još sarađivati – očekivanja su dr Miroslava Sretenovića, v. d. direktora Opšte bolnice.

Realizacijom projekata „Zajednici zajedno“, NIS je poslednjih osam godina uložila 64 miliona dinara u Čačak. Najviše u sportska igrališta, obrazovne i kulturne ustanove. Prošle godine deset čačanskih škola dobilo je računarsku opremu vrednu osam miliona dinara, podsetio je Milun Todorović, gradonačelnik Čačka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.