Društvo

DOBITNICI SLUŠNIH APARATA U OKVIRU AKCIJE ČUTI I RAZUMETI 2021.

DOBITNICI SLUŠNIH APARATA U OKVIRU AKCIJE ČUTI I RAZUMETI 2021.

Ove godine je u okviru manifestacije „ČUTI I RAZUMETI“ koju Audiovox organizuje već devet godina povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba pokrenuta i akcija poklanjanja kvalitetnih Oticon slušnih aparata. Kompanija Audiovox je ove godine odlučila da pokloni kvalitetne Oticon slušne aparate za tri osobe izabrane od svih zainteresovanih osoba sa oštećenim sluhom koje su se prijavile na poziv. Stručna komisija je na osnovu pisama i medicinske dokumentacije izabrala uži krug kandidata za akciju poklanjanja slušnih aparata a zatim su dr Galina Joković i mađioničar Piksi iz šešira izvukli dobitnike. Aparate su dobili devojčica Lena Jocić iz Velike Plane (2 aparata), Tijana Mitrović iz Niša i Farago Erika iz Bajmoka.

Prva dobitnica Mitrović Tijana je nakon našeg poziva došla u Audiovox predstavništvo u Nišu da preuzme aparat koji je dobila na poklon, urađeno joj je podešavanje aparata prilagođeno njenom stanju sluha i kaže da je jako zadovoljna poklonom jer bolje čuje i razume sa novim aparatom i smatra da će joj biti mnogo lakše ubuduće u komunikaciji sa ljudima i na poslu.

Farago Erika je kao druga dobitnica posetila Audiovox predstavništvo u Subotici radi preuzimanja slušnog aparata a nakon što joj je urađeno podešavanje aparata prilagođeno njenom stanju sluha Erika je izjavila: „Veoma sam se obradovala kada sam saznala da sam dobitnik slušnog aparata u okviru humanitarne akcije ČUTI I RAZUMETI i delovalo mi je neverovatno i nemoguće jer nikada tako nešto nisam doživela. Slušni aparat mi odgovara, bolji je nego prethodni i jasnije razumem govor što će mi puno značiti na poslu jer radim sa ljudima.“

U sredu 6. oktobra 2021. godine treća dobitnica Lena Jocić je preuzela slušne aparate i time je završena realizacija akcije poklanjanja slušnih aparata za 3 osobe sa oštećenim sluhom kao i ovogodišnja humanitarna akcija ČUTI I RAZUMETI. Ona je sa mamom posetila Audiovox predstavništvo u Beogradu na Zelenom vencu radi preuzimanja slušnih aparata koje je dobila na poklon. Leni je urađeno podešavanje slušnih aparata prilagođeno njenom stanju sluha a proba Oticon-ovih slušnih aparata je izazvala osmeh na njenom licu. Lena je rekla da je presrećna što ima slušne aparate sa kojima dobro čuje i razume a pri tom su mali i lagani i neće joj smetati u svakodnevnim aktivnostima.

PR tekst

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.