Sport

ДОЛАЗЕ ЛЕСКОВЧАНИ

„Чачак 94 Quantox“ ће у среду, 18. јануара, у хали крај Мораве угостити лесковачко „Здравље“, екипу која му је у првом делу сезоне нанела један од најтежих пораза. Било је 87:66. Довољан мотив да играчи Ивана Радовановића „оставе срце на терену“ у покушају да се домогну важних бодова, али и да остваре што убедљивију победу, јер и кош разлика може одлучивати о коначном пласману.

Ђорђе Мајсторовић и Иван Радовановић
  • Ради се о тиму који заслужује поштовање, јер њихов положај на табели, имају исти скор победа и пораза као и ми, није у складу са квалитетом којим располажу. Зато рецепт за победу лежи у максималној концентрацији и поштовању договореног. У сусрет морамо да уђемо са високим нивоом енергије, нарочито у одбрани, и уколико то остваримо мислим да је успех загарантован – рекао је Ђорђе Мајсторовић.

Тренер Радовановић упозорава на слабости у својој екипи које се морају отклонити, као и јачину противника.

  • Неопходно је да смањимо неке од грешака које нам се јављају већ неколико утакмица. То се односи на изгубљене лопте и дозвољавање противницима велики број офанзивних скокова. Лесковчани су се у последње време појачали са три, четири веома квалитетна играча, тако да су од последњих пет добили три сусрета – каже тренер Иван Радовановић и не скрива задовољаство што коначно на располагању има све играче.

Овим сусретом „Чачак 94 Quantox“ улази у серију битних мечева са директним конкурентима у борби за опстанак. Зато обојица истичу помоћ публике као једном од пресудних елемената за освајање бодова.

Овај дуел 18. кола АдмиралБет КЛС почиње у 19 сати.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.