Politika

Душан Радојевић: Стеванић демантује Двери резултатима и делима

Саопштење Душана Радојевића, народног посланика и члана Главног одбора СНС преносимо у целости:

радојевић

Двери су џубокс странка која пева како им се плати, како ко, и како кад. Данас им је на репертоару стара песма о Милошу Стеванићу, бившем директору СЦ „Младост“ и новопостављеном помоћнику градоначелника за инфраструктуру.

Оспоравали су Стеванића, и када смо га бирали на седници Скупштине града Чачка за директора СЦ „Младост“. Иза сваке речи коју сам тада изговорио, стојим и дан данас. Све што су Бошкови трбухозборци из Двери тада говорили пало је у воду, јер их је Стеванић демантовао резултатима и делима. Градска плажа више није блатњави паркинг, већ лепо уређена оаза мира за уживање. Градски базени и атлетски стадион су реконтруисани до непрепознатљивости. Град Чачак богатији је за 20 дечијих игралишта, како на градском, тако и сеоском подручју, а у 2022. бићемо богатији за још 13 нових, као и две теретане на отвореном. Спортски клубови бесплатно користе термине у свим објектима којима ова установа руководи. Број садржаја, објеката, и отворених терена је удвостручен.

Изграђен је парк за псе, завршен је Парк младости, изграђен терен за одбојку на песку, реконструисан бедем ка Кошутњаку, изграђена нова пешачка стаза око градског стадиона, а ускоро се завршава и паркинг код градске плаже. Сви објекти и терени су обезбеђени и физички и видео наџором.

Сопствени приходи су дуплирани, иако од 2018. године Спортски центар “Младост“ нема право на приход од издавања вишка пословног простора, већ закупци директно уплаћују средства у буџет града.

Све ово је било могуће захваљујући односу и менаџменту који је Милош Стеванић имао према запосленима, али и свесрдној подршци Милуна Тодоровића у реализацији и планирању свих пројеката и активности. Матија Братуљевић је одлично решење за Стеванићевог наследника, и грађани могу бити сигурни да ће активности у СЦ „Младост“ наставити истим темпом као и до сада.

Српска напредна странка константно преиспитује своје одлуке и кадровска решења. Тежимо ка томе да млади људи пуни енергије и воље за радом дођу на места са којих могу да спроводе политику наше странке и да у сарадњи са старијим и искусним колегама праве резултате са којим се поносимо и због којих нас грађани гласају.

За крај бих посаветовао руководство Двери да се баве својим програмом, и да се што пре оперу од коалиције са Ђиласом. Смањили смо цензус на 3%, али ако наставите са политиком негирања резултата и дела која су видљива и свима очигледна, тешко да ћете и овај цензус прећи.

Душан Радојевић, народни посланик и члан Главног одбора СНС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.