струја, лустер
Društvo Uncategorized

Електродистрибуција: Планирани радови за УТОРАК, 20. фебруар

Електродистрибуција: Планирани  радови за УТОРАК, 20. фебруар

         У оквиру припреме дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Чачак обављаће радове на редовном  одржавању трафостаница и далековода. Због тога ће у уторак, 20. фебруара од 09:00 до 16:00 часова без електричне енергије бити потрошачи у Остри и делу Горње Трепче, потес Слатина. Од 09:00 до 15:00 часова без електричне енергије биће потрошачи у Булевару Вука Караџића и у Улици Стоје Тошић, између дечијег вртића и Улице Стевана Првовенчаног. 

       Огранак Електродистрибуција Чачак изводиће радове на замени стубова и реконструкцији дистрибутивне електроенергетске мреже ради унапређења квалитета напајања електричном енергијом. Због тога ће у уторак, 20. фебруара, од 09:00 до 14:00 часова без електричне енергије бити корисници у делу Tрнаве, око Трнавске раскрснице ка Чачку и ка школи.

       Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд  континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање. 

      У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени. 

                                   Диспечерски центар ЕД Чачак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.