струја, лустер
Društvo

Електродистрибуција: Планирани радови за УТОРАК и СРЕДУ, 6. и 7. јануар

                        Планирани  радови за УТОРАК, 06. 02. 2024. год.

         У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Чачак обављаће радове на редовном  одржавању трафостаница и далековода. Због тога ће у уторак, 06. 02. 2024. у временском интервалу од:

   –     09:00 до 15:00 часова без електричне енергије бити корисници у  Мрчајевцима, и део Доње Горевнице према Морави, засеок Каљавац 

       –     8:30 до 14:30 часова без електричне енергије бити корисници у  Станчићима, Доњој Трепчи и Мојсињу око Дома.

                        Планирани  радови за СРЕДУ,  07. 02. 2024. год.

         У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Чачак обављаће радове на редовном  одржавању трафостаница и далековода. Због тога ће у среду, 07.02.2024. у временском интервалу од :

     –     09:00 до 16:00 часова без електричне енергије бити корисници у Пријевору, Видови и Међувршју.

       Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд  континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање. 

      У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени. 

                                   Диспечерски центар ЕД Чачак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.