Foto-galerija

„Eurimashine“ – отварање новог пословног простора

После десет година постојања, чачанско предузеће „Eurimashine“ преселило се у нови пословни простор у Прислоници. На 1.500 квадратних метара, већи део је намењен производњи.

Нови пословни простор свечано је отворен данас.

Предузеће „Eurimashine“ бави се пројектовањем, репарацијом и производњом нових машина за прављење коверата. Запошљава око 20 радника.

Ненад Ћурчић

– Код нас је отворен конкурс. Позвао бих младе да нам се јаве, могу и да дођу у наше пословне просторије у Прислоницу и да донесу своје радне биографије. Потребни су нам машински и електро инжењери, оператери на CNC машинама, електротехничари. И инжењери који сада раде су млади, просек је испод 35 година – каже Ненад Ћурчић, власник предузећа „Еurimashine“.

Нови пословни објекат Ненад је данас отвори са супругом, ћеркама и пословним сарадником Владом Тешановићем. На свечаном пријему у Прислоници присутни су и пословни партнери из Анголе, Холандије, Белгије, Сједињених Држава, Велике Британије.

Пословни сарадници из компаније „Curtius tehnologies“, Irakli Razmadze i Ludovic de Potesta

Већ десет година, Ненад успешно сарађује са америчком компанијом „Curtius tehnologies“, чије је седиште у Атланти. Они су задужени за продају и маркетинг, а један од производних погона за пројектовање, репарацију и производњу машине за коверте је и чачански „Еurimasine“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.