Društvo

GRADSKA BIBLIOTEKA OD DANAS NE RADI

Zbog odluke o proglašenju vanrednog stanja u Republici Srbiji i u korist društveno odgovornog poslovanja, Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” obustavlja rad sa korisnicima u svim odeljenjima i ograncima. Pozajmica knjiga i druge građe iz fondova, kao i korišćenje čitaonica i bibliotečkog prostora do daljeg neće biti omogućena.

Korisnici će tokom radnog vremena Biblioteke moći da produže rok pozajmice pozivajući 032/342-755, ili da vrate pozajmljene knjige na namenskom pultu na glavnom ulazu Biblioteke iz Sinđelićeve ulice.

Na istom mestu biće dostupne police „Otvorene biblioteke” za čije korišćenje nije potrebna članska karta i koje u trenutnoj situaciji predstavljaju alternativu. Ovaj fond mogu koristiti svi sugrađani po principu slobodne razmene knjiga.

Biblioteka će u skladu sa tradicijom i svojom misijom nastaviti da pruža proverene i relevantne informacije koje doprinose boljoj informisanosti građana. Radnici Biblioteke će zato biti dostupni putem telefona ili interneta korisnicima i javnosti, piše u saopštenju Gradske biblioteke.

ČaGlas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.