G.Milanovac Region

Нови пуњач за електровозила у Горњем Милановцу

Отворен нови пуњач за електровозила у Горњем Милановцу

Корак ка одрживој мобилности


У центру Горњег Милановца, преко пута Tуристичке организације, пуштен је у рад најновији пуњач за електрична возила, представљајући значајан корак ка одрживој мобилности. Овај модерни пуњач доступан је свима, чиме се пружа једноставан и ефикасан начин пуњења, а пре свега свест о екологији и загађењу животне средине.
Осим практичности, нагласак је стављен на одрживост, јер коришћењем електричних возила доприносимо смањењу емисије штетних гасова и чувању околине. Нови пуњач у Горњем Милановцу поставља стандарде у промоцији еколошких алтернатива у саобраћају – компанија Тами ДАФ је извела радове.
Приступ пуњачу омогућава корисницима брз и једноставан приступ пуњењу који ће у наредном периоду бити бесплатан, као вид подршке електричној мобилности. Овај иницијални корак сведочи о посвећености заједнице ка одрживом развоју и тежњи ка модерним, еколошки одговорним решењима у саобраћају.
Инвеститор целог пројекта је општина Горњи Милановац, која ће у наредном периоду набавити електрична возила и тиме показати колико брине о загађењу ваздуха и уједно дати пример како се брине о екологији.
КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.