Selo

Реконструкција 12 путних праваца у укупној дужини од 27.995 метара

У складу са уговорном обавезом кинеске компаније „CCCC – China communications construction company” да локалне путеве врати у првобитно стање и услова издатих од стране ЈП „Градац“ Чачак, пре два дана започета је реконструкција и асфалтирање пута на територији месних заједница Трбушани и Пријевор, од школе у Трбушанима до школе у Пријевору.

-Изградња деонице ауто-пута од Прељине до Паковраћа изведена је у рекордном року, што је сигурно утицало на прекомерно коришћење ових путева. Мештани осам села са овог подручја у зони радова, пре свега становници МЗ Горња Горевница, МЗ Паковраће, МЗ Пријевор, МЗ Трбушани, МЗ Вранићи, МЗ Милићевци, МЗ Ракова, МЗ Коњевићи, осим непосредне штете на путевима, претрпели су и друге видове штете у смислу отежаног саобраћаја, прашине, буке, штете на пољопривредним културама и др. Препознавајући значај овог пројекта, грађани су били више него стрпљиви и толерантни, на чему смо им веома захвални – кажу у ЈП „Градац“

Поправка свих коришћених путева је започета и у целости ће бити реконструисано 12 путних праваца у укупној дужини од 27.995 метара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.