Sport

Igra za život – Borac dočekuje Rad!

„Pobeda je za nas život, a protiv Rada ona mora na terenu i da se zaradi“, kaže za MOZZART Sport Mladen Dodić

Čačani se na Rad spremaju! Borcu zbilja gori pod nogama, jer vremena više nema da se izbori koliko je to god moguće povoljnija pozicija u plej autu. Zbog toga Mladen Dodić, šef stručnog štaba Zebri za MOZZART Sport kaže da pobeda protiv Rada u 28. kolu Superlige Srbije znači život za Borac!

DJ 2

„Pred Rad mora da se radi, pa da se u subotu i na terenu zaradi pobeda koja za nas život znači. Svesni smo sami sebe, ali i pozicije protivničkih igrača. Oni raspolažu igračkim arsenalom koji u kombinovanoj formaciji na teren izvodi tim sastavljen od mladih reprezentativaca i iskusnih fudbalera. Pre svega mislim na napadača, Dejana Djenića, ali i Milana Ćuluma i Borka Veselinovića, koji u igri nastupaju sa veznih pozicija“, kaže Mladen Dodić za MOZZART Sport, a zatim nastavlja priču o ključu vrlina fudbalera Rada za čiju kombinaciju Čačani danas traže rešenje.

DJ1

„Rad ima i leteću, brzu trojku iza Đenića u sastavu Aleksandar Lutovac, Đorđe Denić i Vladimir Rodić. Svakako tu je i centralni defanzivac Filip Bainović. Naravno, budite uvereni da mi žarko želimo pobedu, a da momcima ne nedostaje motivacije. Igraćemo do kraja“, rekao je Dodić, a samo se nameće pitanje čačanskih kadrovskih mogućnosti za subotnju utakmicu.

„Dobri smo, igrački kadar je što je i najbitnije kondiciono i psihološki spreman. Ne računamo jedino na Marčića zbog kartona, ali ni Radu u pomoć ne može da pritekne Nikola Maraš. Zapamtite, mi ne planiramo nigde da idemo. Borac ide do kraja, i nema nameru da pakuje kofere za put unazad“, zaključio je Mladen Dodić svestan ultimativnog zadatka koji postavlja pred svoje Zebre.

Utakmica između Borca i Rada biće odigrana u subotu, 1. aprila. u 17 časova na terenu Gradskog stadiona kraj Morave.

 Piše: Miloš Milić

 (Foto: MN Press)

Оставите одговор