Društvo Grad Privreda

„ИНТЕРАУТО“: КОРАК ПО КОРАК, ВЕЋ ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ!

Прoслављено 30 година постојања и рада и 25 година сарадње са „Опелом“

У понедељак, 29. маја, у хотелу „Ливаде“, у Прељини, обележено је 30 година рада „Интераута“ и 25 година од када је, као део пословног система „Interauto-trade“, ова ауто-кућа постала овлашћени продавац и сервисер „Опела“ за централну и западну Србију.

Власник и директор „Интераута“ Милија Костић, осим захвалности сарадницима и породици, као најважније за оно што је до данас постигнуто истакао је поверење купаца и сарадника:

-Да нисмо имали поверење свих вас који сте данас са нама вероватно ни „Интерауто“ не био био ово што је сада. „Интерауто“ не чини један човек, већ тим од око 40 људи. У последње три деценије никада није било лако, али ми смо се увек трудили да будемо што бољи, да испунимо све своје обавезе према друштву, заједници, запосленима и наравно, према купцима, који су то препознали, а ми ћемо се трудити да убудуће градимо исти и још бољи однос према њима.

Честитајући овај велики јубилеј „Интерауту“, градоначелник Чачка Милун Тодоровић није пропустио ни да директору и власнику Милији Костићу честита 61. рођендан, истакавши да му је он био први директор 1992. године у „АутоЧачку“.

-Веома одговоран, прецизан, често и толико упоран да све мора да буде бепрекорно тачно. Такав је био и остао наш Милија и ми га због тога волимо и поштујемо – рекао је Тодоровић.

Први менаџер за продају „Опелових“  аутомобила у „Интерауту“ пре четврт деценије био је Дарко Млађеновић, који се присетио тих година:

– Та 1998. била је изузетно тешка. Први Сајам аутомобила за који смо се спремали 1999. је отказан због бомбардовања. Али, након тога су визија и храброст Милије Костића допринели да „Интерауто“ те године буде проглашен за најбољег дилера у мрежи „Опела“…

Поводом обележавања два важна јубилеја најзначајнијим пословним сарадницима и појединцима додељена су признања: купцу првог „опел“ аутомобила Јелени Зечевић из Београда, једном од најбољих флотних купаца Компанији „Штрабаг“, првом менаџеру продаје „Опела“ у „Интерауту“ Дарку Млађеновићу, радницима са најдужим укупним стажом Зорану Ковачевићу и Ани Јовановић и радници са најдужим непрекидним стажом Јелени Николић.

Приредила: Г. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.