Sport

ИСПРАВИТИ ГРЕШКЕ ИЗ КРАГУЈЕВЦА

Утакмицу седмог кола АдмиралБет КЛС „Чачак 94 Quantox“ одиграће у суботу, 11. новембра, од 18 сати у хали крај Мораве. Противник је краљевачка „Слога“, тим у успону форме.

Ђорђе Мићић и Александар Даниловић
  • Краљевчани имају тројац који чине Стаменић, Матовић и Симоновић који су годинама носиоци игре, а он је потпомогнут новим младим играчима и зато представљају озбиљног противника. Ми треба да се усресредимо на нашу игру и све оно на чему смо радили током ове седмице применимо на терену. Практично, све је на нама – рекао је првотимац Александар Даниловић.

Проблеми са повредама прате овај тим од почетка првенства. Тренер Ђорђе Мићић не тражи у томе разлоге пораза у претходном колу у Крагујевцу који је настао првенствено као последица великог броја неизнуђених грешака у трећој четвртини и лошег извођења слободних бацања.

  • У свим утакмицама имамо проблем непрецизности са линије слободних бацања. На тренинзима радимо на побољшању тог елемента игре. Питање је тренутка када ће и он бити на жељеном нивоу – објаснио је Мићић.

Играчи и чланови стручног штаба „Чачка 94 Quantox“ очекују и овог пута помоћ са трибина. Она се у дуелима одиграним у Чачку показала од огромне важности за освајање бодова.

Д. В.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.