G.Milanovac Region

Изградња затвореног базена: По планираној динамици радова

Изградњи затвореног базена


Изградња затвореног базена у Горњем Милановцу је у току и радови теку планираном динамиком. Вредни радници од новембра месеца свакодневно су на градилишту и упркос зимским временским условима, нису прекидали посао. Тренутно се ради на стабилизацији самог објекта, а градилиште је посетио председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.

Ово је највећа инвестиција из буџета општине Горњи Милановац коју тренутно радимо, а њена вредност је негде око 600 милиона динара са ПДВ-ом. Оно што морам да истакнем јесте да су извођачи јако добри, да сам посебно поносан на то што смо направили сарадњу са компанијом „Јадран”, јер све што је до сада планирано је и урађено. Све што је уговорено ће бити испоштовано у задатим роковима, а рок за отварање овог базена је 3. јануар 2024. године – рекао је председник Ковачевић.

Председник је изразио задовољство до сада урађеним послом, као и самом чињеницом да ће Горњи Милановац ускоро имати један овакав објекат, који ће бити на располагању свим његовим становницима, а пре свега, деци која ће ту научити да пливају.


Базен ће, иначе, поред дела за пливање имати и један део за релаксацију, као и ресторан, што ће чинити један леп комплекс за уживање свих Милановчана и туриста који посете град.


Извор: КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.