Фото архива: М. Лукић, МНА
Društvo Zdravstvo

Још три смртна исхода на ковид одељењима

На свим одељењима у оквиру Опште болнице Чачак која су претворена у ковид одељења хоспитализованo је 67 пацијенaта.  У респираторном центру смештено је пет пацијената, нема пацијената на респиратору. 
У протекла 24 часа примљено је осам, а отпуштена су два пацијента.

Фото архива: М. Лукић, МНА
Фото архива: МНА


На жалост, преминула су три пацијента, Ј.Љ. (1942) из Ивањице (позитивна),  Н.М.(1958) из Лучана (позитивна) и Р.М.(1940) из Ивањице (позитивна).

Хоспитализована је једна Covid позитивна породиља, три Covid позитивне труднице на одељењу гинекологије и једноCovid позитивно дете на одељењу педијатрије.

Од 338 узорака из Чачка позитивна су 92, из Горњег Милановца од 139 узорака позитивно је 55 , из Лучана од 49 узорака позитивно је 16 и из Ивањице од 89 узорака позитивно је 38. Укупно 201 позитиван од 615 узорака.
Јуче су вакцинисана 32 лица, од тога два лица примила су прву дозу, пет лица је ревакцинисано, а 25 лица примило је трећу дозу вакцине.
За последња 24 часа у пријемно – тријажној амбуланти Опште болнице Чачак, са симптомима и знацима ковид инфекције било је 92 прегледа, од чега је 43 прва прегледа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.