ЈП "ПУТЕВИ" СРБИЈЕ
Saobraćaj

ЈП „Путеви Србије“ спремно и организовано дочекује предстојећи викенд

ЈП „Путеви Србије“ спремно и организовано дочекује предстојећи викенд када се, због повратка грађана са годишњих одмора, очекује повећан интензитет саобраћаја на свим путним правцима у Републици Србији.

Интензивиран је рад на наплатним станицама, сви наплатни канали, канали за дистрибуцију картица и канали за електронску наплату путарине (ЕНП) раде 24 часа дневно без паузе, док повећан број инкасаната обезбеђује несметан пролазак возила на аутопутевима у Републици Србији.

ЈП "ПУТЕВИ" СРБИЈЕ
ЈП „ПУТЕВИ“ СРБИЈЕ

Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања. Путем портала на аутопутевима и апликације за мобилне телефоне Путеви Србије, учеснике у саобраћају информишемо у реалном времену о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, временским приликама и другим неопходним информацијама.

Детаљне информације о стању на државним путевима Републике Србије у реалном времену, можете наћи на интернет презентацији ЈП „Путеви Србије“ на следећем линку: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/stanje-na-dr%C5%BEavnim-putevima

Пратите нас и на друштвеним мрежама Твитер, Инстаграм и Фејсбук! Апелујемо на све учеснике у саобраћају на максималан опрез и стрпљење у вожњи! На пут посебно на дужим релацијама, крећите одморни, у јутарњим часовима када су температуре ваздуха угодније за вожњу, обратите пажњу на радове, прилагодите брзину кретања условима на путу и поштујте ограничења брзине и постојећу саобраћајну сигнализацију!

„Путеви Србије“ свим учесницима у саобраћају жели срећан пут!

Извор: ЈП „ПУТЕВИ СРБИЈЕ“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.