JUTROS OTVOREN „EMEZZETA CENTAR“ U PRELJINI

Čačak je drugi srpski grad u kome je otvoren “Emmezeta centar”. Jedan od najpoznatijih trgovinskih lanaca nameštaja, bele tehnike, dekoracija i ostalih elemenata neophodnih za uređewe stanova, bašta i kancelarija smešten je u nekadašwem ,,Amanu“ u Preljini.

U novootvorenom prodajnom centru zaposleno je 70 radnika. Dan pre zvaničnog otvarawa “Emmezeta centra’’, priređen je svečani koktel. Posetioci su se i na licu mesta uverili kakve novine donosi novi salon nameštaja i pokućstva.

3

U Čačku smo otvorili naš drugi objekat, ali ga doživljavamo kao prvenac. “Krenuli smo od nule“, sto ljudi je danonoćno radilo da bismo uspeli da renoviramo objekat u predviđenom roku. Zaposleno je 55 radnika u “Emmezeti’’ i 15 u kooperantskim firmama koje posluju zajedno sa nama – naveo je Aleksandar Pavićević, operativni direktor ’’Emmezeta Srbije’’.

Kako najavljuje menadžment, novi trgovinski centar u Preljini biće prepoznatljiv po dobrom kvalitetu robe i pristupačnim cenama. Poslovna politika zasnovana je na paroli “Niske cene svaki dan“.

emmezeta1-1

 

5

 

 

– Čačak je gusto naseljen grad i smatrali smo da bi trebalo da ima jedan ovakav prodajni centar. Naš cilj je šest radwi u Srbiji, još jedna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Definitivno smo trgovina za žene. Imamo jedinstveni stil, nudimo proizvode za različite ukuse, ali i budimo inspiraciju za uređenje doma – uverava Tonino Pereira, generalni direktor “ Konforma grupacije“, u čijem sastavu je i ’’Emmezeta centar’’.

1

Prema dogovoru sa gradskim vlastima, prednost prilikom zapošljavawa imali su kandidati iz porodica u kojima nijedan član nije zaposlen. U obnovu objekta za “Emmezeta centar’’ uloženo je oko 600.000 evra, a bile su angažovane domaće firme. Od nedavno, “Autoprevoz“ Čačak uveo je novu liniju od Osnovne škole “Sveti Sava“ do Preljine.

2

-Važno je da, osim proizvodwe, imamo i trgovine koje će potrošačima ponuditi pristupačne cene. Pregovaramo o otvarawu hipermarketa “Aman“ u Preljini, a naredne godine nemački “Lidl’’ bi trebalo da otvori dva prodajna centra u Čačku – naveo je gradonačelnik Milun Todorović.

6

4

 

Оставите одговор