ЈЕСЕН, ФОТО: ЗОРАН ЗИНДОВИЋ
Društvo Grad

Киша и ветар, температура до 17 степени

ИЗВОР: РТС

Циклон из Ђеновског залива премешта се преко Балканског полуострву доносећи кишу најпре западу Србије, а затим осталим пределима. Увече ће се падавине појачати и ветар. Ујутру од 3 степена, највиша дневна до 17. У Београду повремено слаба киша, до 16 степени. Увече јаче падавине.

У среду ујутру понегде по котлинама и у низијама краткотрајна магла. У току дана претежно облачно, местимично са кишом. Више падавина се очекује увече и у току ноћи.

ЈЕСЕН, ФОТО: ЗОРАН ЗИНДОВИЋ

Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и јак јужни и југозападни, који ће у току ноћи бити у скретању на северозападни уз појачање и у осталим крајевима. Најнижа температура од 3 до 8 степени, највиша од 11 до 17 степени. 

Сутра претежно облачно и мало свежије, местимично са кишом, на југу и са локалним пљусковима. Ветар умерен и јак, на истоку повремено и олујни, северозападни, који ће крајем дана ослабити уз престанак падавина и краткотрајно разведравање. Најнижа температура од 7 до 10 степени, највиша од 10 до 14 степени.

У петак умерено до потпуно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 7 степени, највиша од 8 степени  у Тимочкој Крајини до 15 степени на југу и југоистоку Србије.

Првог дана викенда претежно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 9 степени, највиша од 10 степени до 15 степени. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.