Društvo Grad Kultura

Концерт чачанских културно – уметничких друштава у Овчар Бањи

Како организатори најављују, вечерас, 27. јуна нас у Овчар Бањи очекује велики концерт свих културно-уметничких друштава из Чачка. На амфитеатру у Овчар Бањи, седам културно – уметничких друштава из нашег града имаће прилику да публици прикажу своје кореографије.  Концерт је заказан за вечерас, 27. јуна, са почетком у 19.00 часова.

-Овогодишња манифестација „Културно лето у Овчар Бањи“ започиње концертом свихчачанских културно-уметничких друштава. Преко 200 учесника ће се представитипублици и приказати све оно што фолклор пружа и то кроз наслеђе, традицију и очувањеидентитета нашег народа. Наступиће КУД „Дуле Милосављевић“, КУД „Абрашевић“, КУД „Бамби“, КУД „Дукати“, КУД „ФРА“, ФА  Ветерани града Чачка и КУД „Радиша Поштић“, истичу из Туристичке организације Чачак.

-Овим концертом негујемо српску културу и традицију, како би се праве вредности нашег народа сачувале од заборава, наводе из Туристичке организације Чачка.

Позивамо све заинтересоване да посете овај догађај, да уживају у прелепим кореографијама и природном окружењу Овчар Бање.

Организатори концерта су град Чачак и Туристичка организација Чачка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.