Društvo

КРУНА БЕЗБРИЖНОГ ДОБА (Фотогалерија)

ТРАДИЦИОНАЛНА ПРИРЕДБА ПРЕДШКОЛАЦА ПУ „МОЈЕ ДЕТИЊСТВО“

Синоћ је одржана традиционална приредба предшколаца Предшколске установе „Моје детињство“. У приредби је учествовало око 500 малишана. Због превентивних епидемилошких мера, подељени у четири групе наступили су на великој сцени Дома културе, показавши кроз 23 тачке све оно што су припремили са својим васпитачима. У публици су, као и увек, били њихови најрођенији – родитељи, браћа, сестре, баке, деке, тетке…  

Због епидемије прошлогодишња генерација предшколаца није имала своју приредбу, јер у то време ни вртићи нису радили. Како је рекла Сузана Симеуновић, директорка ПУ „Моје детињство“, генерација која је управо завршила предшколску наставу савладала је успешно важне лекције, без обзира на све услове, а део тога показали су и овом традиционалном манифестацијом.

Приредба у Дому културе за многе генерације Чачана значила је круну детињства и почетак нових школских обавеза. Међу децом која ће већ у септембру закорачити у свет „великих обавеза“, сигурно су неки будући научници, вредни радници, уметници… Желимо им свима да постану на првом месту добри и срећни људи!

В. Т.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.