Sport

МАРИНОВИЋ БЕЗ „ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ“

„Борац Моцарт“ је синоћ на свом терену изгубио у утакмици четвртог кола АБА 1 лиге од екипе „Задра“, после продужетка, 93:91 (18:22, 22:17, 23:27, 20:17, 10:8).

Вођен је „прави рат“ на терену, а домаћин опет није искористио последњи напад у регуларном делу утакмице који би донео победу, а Чачани лопту кроз кош нису пробацили ни у последњем нападу у продужетку. Разумљиво је било огорчење тренера „Борац Моцарта“ Марка Мариновића.

  • У недостатку талента мораш да покажеш борбеност. Да покажеш да ти је стало. Из необјашњивих разлога моји играчи нису то показали. Имали смо можда једног играча који је личио на себе, а остатак екипе ни близу реномеа АБА 1 лиге. У тренуцима када је тебало преузети одговорност они који су требали да реше утакмицу нису били ту. Видео се страх у одлучујућим моментима и када је требало бити максимално усресређен тога није било. Примали смо лагане кошеве – Рекао је Мариновић.

По Мариновићевим речима утакмица није изгубљена у финишу, већ на почетку.

  • Тада нисмо личили на себе. Очајни у дефанзиви (од 39 поена током првих 20 минута „Задар“ је чак 20 постигао из рекета, прим. В. Д.). Ниједан задатак нису испунили. Однос у скоковима 52:39 за противниика показује недовољну борбеност – закључио је Марко Мариновић и на најбољи начин описао шта се догађало на утакмици која је спадала у оне које се морају добити.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.