Sport

„МОЦАРТОВ“ ХУМАНИТАРНИ КОШАРКАШКИ ТУРНИР

 Кошаркаши „Борац Моцарта“ до сада су одиграли две припремне утакмице, а нове провере имаће 5. и 6. септембра на хуманитарном турниру који организује компанија „Моцарт“ и биће одигран у хали крај Мораве.

Првог дана турнира састаће се од 16.30 „Борац Моцарт“ и ужичка „Слобода“, а од 19 сати играју „Партизан НИС“ и краљевачка „Слога“. У уторак 6. септембра од 16.30 почеће свој дуел нови члан КЛС „Чачак 94 Квантокс“ и „Слобода“, док ће послатица за овдашње љубитеље кошарке, дуел између „Борац Моцарта“ и „Партизан НИС“- а, почети у 19 часова.

Компанија „Моцарт“ ће сваки постигнути поен вредновати 1.000 динара, а занимљивост овог такмичења је та што ће пре сваке утакмице тренери супротстављених екипа имати прилику да покажу своје реализаторске способности. Њихови поени вредеће 10.000 динара.

У продаји неће бити појединачних улазница, већ ће моћи да се купе карте за целодневни програм по цени од 750 динара. Њихова продаја почиње данас и траје од 14 до 18 сати. У истом временском периоду моћи ће да се купе и у недељу, 4. септембра. Током турнира билетарница у хали крај Мораве радиће од 12 до 19 сати.

Средства прикупљена на овај начин биће опредељена за лечење у Турској наше суграђанке Војке Јевтовић.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.