Sport

МОТО КРОС: НАСТАВЉЕНА СЕЗОНА

МОТО КРОС: НАСТАВЉЕНА СЕЗОНА
Мото клуб “Ватрени” је на стази “Буковик” у Крушевцу био организатор пете трке Отвореног шампионата Србије. Учествовало је 64 возача из 11 клубова, а наступали су и гости из Северне Македоније.
Као што је било и у претходним тркама и на овој су велику борбу водили такмичари чачанских клубова “Танаско Рајић” и Терморад АМСК “Чачак” са својим ривалима из ариљиске “Ере”.
Вук Ћајић (“Танаско Рајић”) заузео је друго место у класи МХ 65. Тренутно водећи у класи МХ 85 Алекса Милосављевић (Терморад АМСК “Чачак”) у Крушевцу је био седми, док је његов клупски друг Милош Ђорђевић освојио друго место у класи МХ 1. У класи МХ 2 Ненад Петровић (“Танаско Рајић”) био је други док је Милан Вукајловић (Терморад АМСК “Чачак”) трећи. Вукајловић је зато у класи МХ 125 остварио победу, а Вук Дрманац (“Танаско Рајић”) се попео на другу степеницу победничког постоља. Још једну победу за чачанске возаче остварио је Владе Рајевић (Терморад АМСК “Чачак”) у класи МХ 3. Бранко Раданов заузео је тре}у позицију у класи МХС.
Тим “Танаско Рајића” је освојио друго место међу клубовима И, а екипа Терморада АМСК “Чачак” била је трећа.


Припремили: Слободан Танасковић и Владимир Дуба

Фото: Дејан Тодосијевић

Колнооков
Милош Ђорђевић
Ненад Петровић
Владе Рајевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.