Ivanjica Region

НАГРАДЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ: ПРИЗНАЊА И ИВАЊИЧАНИМА

НАГРАДЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ

                        ПРИЗНАЊА И ИВАЊИЧАНИМА

     Регионална Привредна комора Ужице донела је одлуку о наградама привредницима за остварене резултате у пословању у прошлој години. Међу добитницима признања су појединци и фирме из Ивањице.

     Награду „Компанија године“ добили су: Ваљаоница бакра Севојно (у категорији великих привредних друштава), МДГ доо Пријепоље (средња предузећа) и Југофриго доо Бела земља- Ужице (мала предузећа).

     Признање „Искорак“ додељено је „Прехрани доо“ Пожега.

     Награду „Траг“ добио је Томислав Рабреновић оснивач предузећа „Дрвопромет доо“ Ивањица за континуитет у пословању и досадашње остварене резултате. Он је предузеће основао 1998. године. Бави се производњом: резане грађе, масивних лепљених плоча, намештаја од масива, пелета и дрвене амбалаже. Производња је готово потпуно извозно оријентисана. То се посебно односи на намештај од масива, од букве и храста кога, осим сопственог, израђују и по дизајну купца.

     Традиционално Комора додељује и јубиларне награде за вишедеценијски рад. Признање за 30 година рада добиле су фирме: Пролетер АД Ивањица, Смрчак доо и ТНР-Транс доо Прилике. За две деценије постојања и рада награђени су: ЕУРО-ТИМ доо и ЦЕТЕКС доо.

                                                                                                            Ј.С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.