Aktuelno

Najnovije iz Pčelice: VODIČ ZA ĐAKA PRVAKA

Bliži se početak nove školske godine, a prvaci se sa posebnim nestrpljenjem pripremaju za prvi dan škole. Polazak u školu je jedan od najvažnijih događaja u životu čoveka, koji ga uvodi u svet pismenosti i znanja. U periodu polaska u školu dete je veoma osetljivo, zbog čega je važno da se budući prvak pažljivo pripremi za prve školske dane.
Zato je Pčelica pripremila Vodič za đaka prvaka ‒ ilustrovani priručnik namenjen budućim učenicima prvog razreda osnovne škole, ali i njihovim roditeljima koji će se suočavati sa brojnim zanimljivim i često škakljivim pitanjima, koja će im postavljati njihovi prvačići. Šta je to sa čim se dete suočava prilikom polaska u školu, koje su njegove najveće dileme i strahovi, ali i šta je to u vezi sa čim roditelji najviše brinu? Odgovore na ova pitanja potražite u Pčeličinom Vodiču za đaka prvaka.

Vodic za djaka prvaka - korice Preview
Knjiga autora Gorana Markovića, koju je ilustracijama ulepšao Mladen Anđelkovič, sadrži 100 zanimljivih, pretpostavljenih pitanja i odgovora u vezi sa polaskom u školu. Vodič je napisan na osnovu bogatog učiteljskog iskustva i ima za cilj da deci pruži korisne informacije i pomogne im u stvaranju pozitivnog stava prema učenju i školi.
Pčelica ovim izdanjem, koje je idealan poklon budućim prvacima, za predstojeću jesen najavljuje brojna nova zanimljiva izdanja koja njihovi najmlađi čitaoci mogu uskoro očekivati.

Оставите одговор