Sport

НАЈЗАД КОМПЛЕТНИ

У суботу, 3. децембра, „Чачак 94 Quantox“ ће у оквиру 11. кола АдмиралБет КЛС дочекати ОКК „Београд“. Оно што највише може да обрадује је податак да ће тим по први пут бити комплетан. Додуше, Ђорђе Пантић је имао одређене здравствене тегобе, али се очекује да најпоузданији играч у досадашњем делу сезоне истрчи на терен и пружи очекивано добру партију.

Ђорђе Тресач и Иван Радовановић

Ђорђе Тресач упозорава на квалитет противника.

  • Имају неколико искусних играча. То су Савовић, Миљеновић, Балабан, Самарџијски. Без обзира на то, ипак, све зависи од нас. Морамо да покажемо жељу и борбеност. Оптимиста сам и мислим да је дошао тренутак да остваримо прву победу на нашем терену – казао је Тресач.

Тим ће поново водити Иван Радовановић, а противника је добро проучио.

  • Одмерићемо снаге са тимом који је водећи у лиги по броју скокова и асистенција. У том делу игре истичу се Стефан и Ненад Миљеновић. Зато нас очекује тешка и захтевна утакмица и моји играчи ће морати да пруже максимум, ако желимо да остваримо прву победу у Чачку – рекао је Радовановић, изразивши задовољство што је коначно тренажни процес могао да буде спроведен у потпуности, јер су му сви играчи били на располагању.

Утакмица почиње у 19 сати.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.