Društvo Grad

НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ БУЛЕВАРА ВОЈВОДЕ ПУТНИКА

ИЗВОР: Кабинет градоначелника

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је данас са сарадницима одржао састанак у вези са наставком изградње Булевара војводе Путника (Улица 10), у дужини од 330 метара.  Средства за реализацију, у износу од 68 милиона динара, обезбедила је Влада РС преко ЈП „Путеви Србије“.

Састанак је иницирао градоначелник Тодоровић, како би се са свим носиоцима активности на реализацији овог пројекта, договорило о детаљима изградње. Наставак Булевара војводе Путника, спојиће Колубарску и Улицу Страхињића Бана, а самим тим и Трнавску и улицу Др Драгише Мишовића.

На састанку је констатовано да су решени сви имовинско правни односи и порушени сви објекти на траси, а у току је измештање депоа „Пракинг сервиса“ на нову локацију.

Током наредне недеље биће закључен уговор о изградњи водоводне и канализационе мреже са ЈКП „Водовод“ Чачак, а након тога ће бити организован радни састанак у ширем саставу, са представницима свих градских и републичких јавних предузећа.

За руководиоца пројекта је одређен господин Небојша Јелушић, дипломирани грађевински инжењер запослен у ЈП „Градац“, који је исти посао обављао и на изградњи претходне деонице.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.